1,6 kilometer Schone Schie

Tijdens Project Schone Schie 2018 hebben 300 deelnemers, gefaciliteerd door 42 sponsors, samen 1,6 kilometer Schie-oever plasticvrij gemaakt. 

Initiatiefnemer Tommy Kleyn: “Geweldig om zoveel mensen samen aan het plasticprobleem te zien werken. En dan heb ik het over zowel de vrijwilligers als over de bedrijven die ons gesteund hebben. Project Schone Schie staat voor plasticvrije wateren, nu en voor de toekomst. Ik hoop dat deze dag een gevoel van bewustwording bij alle participanten heeft bewerkstelligd.”

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 228085 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Een opschoonactie voor je verjaardag

Joris doet vaker mee aan opschoonacties, bijvoorbeeld de Boskalis Beach Clean-up of acties georganiseerd door natuur – en milieueducatiecentrum Papaver Delft. “Ik vind het belangrijk om te doen, maar het is ook een heerlijke manier om buiten te zijn in combina…

Lees meer
Verhalen
....

Muzikanten gaan voor schone oevers

“Muziek maken met zwerfafval, het kan! Met een aantal leden van onze muziekvereniging hebben we de oevers van de rivier schoongemaakt. In ruil voor onze inzet hebben we van de geme…

Lees meer
Verhalen
....