1,6 kilometer Schone Schie

Tijdens Project Schone Schie 2018 hebben 300 deelnemers, gefaciliteerd door 42 sponsors, samen 1,6 kilometer Schie-oever plasticvrij gemaakt. 

Initiatiefnemer Tommy Kleyn: “Geweldig om zoveel mensen samen aan het plasticprobleem te zien werken. En dan heb ik het over zowel de vrijwilligers als over de bedrijven die ons gesteund hebben. Project Schone Schie staat voor plasticvrije wateren, nu en voor de toekomst. Ik hoop dat deze dag een gevoel van bewustwording bij alle participanten heeft bewerkstelligd.”

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 229640 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Zo doe je mee aan de Landelijke Opschoondag: 3 tips

Je doet mee aan de Landelijke Opschoondag wanneer je een actie organiseert waarbij de buurt wordt schoongemaakt. Dat kan met een kleine groep of met een hele grote, je kunt de stoep schoonmaken of het hele park. En je kunt het met je vrienden doen of met een h…

Lees meer
Verhalen
....

Súver Skjin houdt wateren van Sneek schoon

Na een gezellige kop koffie samen, gingen 20 deelnemers op 4 bootjes zo'n 2,5 uur aan de slag op het water. Er werd ontzettend fanatiek schoongemaakt, en dat was te zien: de water…

Lees meer
Verhalen
....