Winnen! Dé duurzame prullenbak voor onderweg

19 augustus 2019

Foto 22 02 18 14 40 06

Ga zwerfafval te lijf met Flextrash. Deze vrolijke prullenbak, gemaakt van gerecyclede plastic flessen, reist overal met je mee naartoe. En je gooit 'm zo in de wasmachine samen met je vieze onderbroeken. De binnenzakjes zijn bovendien gemaakt van PLA, een grondstof die wordt gewonnen uit mais of suikerriet en biologisch afbreekbaar is. Hoe duurzaam wil je het hebben?

Zeg maar ‘doei’ tegen afval in je auto, je caravan, je tuin, je boot of tijdens de barbecue in het park. We mogen 3x2 pakketjes (Flextrash + seatclips) t.w.v. € 19,95 per stuk weggeven!

ZO DOE JE MEE:

  • Stuur uiterlijk woensdag 4 september een e-mail naar info@nederlandschoon.nl met als onderwerp: WINACTIE FLEXTRASH.
  • Beschrijf in maximaal 5 zinnen wie er volgens jou een Flextrash kan gebruiken en waarom. Zo maak je kans op een exemplaar voor die persoon en één voor jezelf.
  • Geef aan welke kleur je wilt: zwart of grijs.
  • Vermeld in de e-mail jouw telefoonnummer, e-mail adres en postadres.

De 3 meest originele inzendingen worden beloond met zo’n vrolijke prullenbak. De winnaars worden op donderdag 5 september telefonisch op de hoogte gesteld. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.

De winactie is ondertussen gesloten. 

4X TIPS VOOR EEN AFVALVRIJE AUTOREIS
Naast het gebruik van reisprullenbak hebben we nog 3 handige tips voor je om je auto afvalvrij te houden. Bekijk ze in deze animatie video:

Meer informatie over Flextrash vind je hier.