Handig! Zoek nu gemakkelijk contact met andere Supporters

23 juli 2020

Nlschoon LOD 2020 010

Weet jij het al? Sinds kort kun je heel simpel een bericht sturen naar Supporters die een schoongebied hebben of opschoonactie organiseren. Om aan te haken, of een bedankje te sturen.

Op de site van Supporter van Schoon kun je voortaan met één druk op de knop een persoonlijk bericht sturen naar anderen. Hoe het werkt? Stel dat je op de kaart ziet dat iemand een stukje van jouw straat schoonhoudt. Misschien wil je diegene een bedankje sturen, of aanhaken bij het opschonen. Ieder schoongebied en iedere opschoonactie heeft een eigen pagina waarop je de locatie en naam van de initiatiefnemer vindt. Klik op de knop ‘Mail de initiatiefnemer’ om hem of haar direct een bericht sturen. Ook als je je inzet namens een bedrijf of school kun je andere Supporters voortaan rechtstreeks mailen. Handig, toch?

Hoppa, allemaal tegelijk

Wat ook een nieuwe mogelijkheid is op de site: als initiatiefnemer van een schoongebied of opschoonactie kun je in één keer een bericht sturen naar alle deelnemers tegelijk. Dit kan via de actie- of gebiedspagina binnen jouw account. Je ziet bijvoorbeeld op buienradar dat het gaat miezeren, nét op het tijdstip van jouw actie. Dan stuur je alle aangemelde deelnemers een ‘reminder’ om vooral hun regenjassen mee te nemen. Of je buurmeisjes melden zich spontaan aan om te helpen in jouw schoongebied. Dan kun je de rest van de deelnemers een berichtje sturen om ze met de nieuwelingen kennis te laten maken. Jouw boodschap belandt dan als mailtje in hun inbox.

Privacy

Natuurlijk gaan we voorzichtig om met alle communicatie. Als je een bericht stuurt, wordt jouw naam en je e-mailadres gedeeld met de initiatiefnemer. Maar NederlandSchoon kijkt niet naar de inhoud van je boodschap en gebruikt je gegevens alléén voor het doorsturen van je mail. Wil je liever niet dat anderen contact met je kunnen opnemen? Geen probleem. Geef via je persoonlijke account aan dat je geen berichten wilt ontvangen van anderen.

Neem een kijkje op onze site om te zien wat de nieuwe functies allemaal kunnen. Veel plezier en succes!