Fantastisch! Landelijke Opschoondag breekt weer record

26 maart 2019

Web LOD2019 Rotterdam Hires 0217[1]

De 17e editie van de Landelijke Opschoondag heeft opnieuw een record gebroken. Maar liefst 200.000 vrijwilligers staken dit jaar de handen uit de mouwen om de buurt zwerfafvalvrij te maken. 

Dat is ruim 65.000 deelnemers meer dan in 2018. Buurtbewoners, bedrijven, BSO’s, verenigingen en gemeenten uit het hele land organiseerden bij elkaar zo’n 4.300 acties, ten opzichte van 2.500 acties vorig jaar. Geweldig! 

Op het Pijnackerplein in Rotterdam werd op zaterdagochtend 23 maart de letterlijke aftrap gegeven voor de Landelijke Opschoondag door Feyenoorders Justin Bijlow en Bart Nieuwkoop. Na het welkomstwoord ging jong en oud samen aan de slag voor een schoner Rotterdam-Noord. JOUW LANDELIJKE OPSCHOONDAG VERHAAL DELEN?
Dat kan natuurlijk! Laat je verhaal met foto achter in jouw persoonlijke account of mail het naar info@nederlandschoon.nl. Wij geven je verhaal dan een plekje op deze website.

ZET DE VOLGENDE EDITIE ALVAST IN JE AGENDA
De datum van de volgende Landelijke Opschoondag is bekend. Zaterdag 21 maart 2020 hopen we weer met minstens zoveel supporters de straat op te gaan als dit jaar. Zet 'm dus vast in je agenda!