Katwijk is het schoonste drukke strand!

De Schoonste Stranden Verkiezing zit erop en... dit jaar heeft Katwijk een prijs binnengesleept. Dat heeft de gemeente Katwijk donderdag bekendgemaakt. In de verkiezing van álle badplaatsen staan de Katwijkers dit jaar op een vijftiende plek.

In de categorie 'schoonste drukke strand' is Katwijk dit jaar elf plaatsen gestegen. Iets waar de gemeente, vanzelfsprekend, erg blij mee is. 'Ons doel was om dit jaar hoger te eindigen. Dat is gelukt', zegt wethouder Jacco Knape. 'Ik ben trots op deze prijs. Het Katwijkse strand wordt elk jaar een stukje schoner.'deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 234377 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Basisschool de Horizon pakt het samen op

True Het Schoon Belonen programma in Katwijk breidt zich uit en onze nieuwste deelnemer laat er geen gras over groeien! Direct na aanmelding hebben twee klassen van de basisschool De Horizon het schoolplein, het buitelbos en de wijk schoongemaakt.

Lees meer
Verhalen, Katwijk

De Farèlschool en Schoon belonen

True Ook de Farèlschool doet mee aan het ‘Schoon belonen project’. Afval scheiden, kinderen bewust maken van wat er nog allemaal kan met afval en beloond worden. We zijn de actie bego…

Lees meer
Verhalen, Katwijk