Het verhaal van de Wegwijzer

De Wegwijzer doet nu al een tijdje mee aan Schoon belonen. We vinden het heel belangrijk dat kinderen bewust met afval omgaan. Na een heel groot project over Afval in maart staat het helemaal op de kaart! Kinderen weten dat afval de grondstof is voor iets nieuws en dat je daar dus goed mee om moet gaan. We scheiden het afval op onze school en eens in de paar weken gaan we de strijd tegen zwerfafval aan. Zo wordt de omgeving rondom de Wegwijzer ook een stukje schoner! De beloning gebruiken we om elke laatste donderdag van de maand onze schoollunch uit te breiden met iets lekkers, zoals bijv. soep, fruit of een broodje knakworst. Wij zijn enthousiast over Schoon belonen!

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 234375 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Basisschool de Horizon pakt het samen op

True Het Schoon Belonen programma in Katwijk breidt zich uit en onze nieuwste deelnemer laat er geen gras over groeien! Direct na aanmelding hebben twee klassen van de basisschool De Horizon het schoolplein, het buitelbos en de wijk schoongemaakt.

Lees meer
Verhalen, Katwijk

De Farèlschool en Schoon belonen

True Ook de Farèlschool doet mee aan het ‘Schoon belonen project’. Afval scheiden, kinderen bewust maken van wat er nog allemaal kan met afval en beloond worden. We zijn de actie bego…

Lees meer
Verhalen, Katwijk