Knikkertegel als bedankje

Op deze manier kregen de Arnhemse scholen en clubs die meedoen met Schoon Belonen de knikkertegel aangeboden: met een oranje strik erom. Oranje, want dat is de kleur waarmee de plastic afvalstroom wordt aangeduid.

De knikkertegel is gemaakt van ongeveer 3 kilo weggegooid plastic zoals frisdrankflesjes, doppen en boterhamzakjes. En dat zijn precies de dingen die nu worden gescheiden op de clubs en scholen. Door het niet meer bij het restafval te gooien dragen jullie bij aan een schoner milieu. Daarom: bedankt allemaal namens NLschoon en de gemeente Arnhem.

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 235031 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

SvS Arnhem - Liesbeth van Vierzen

“Regelmatig ben ik met mijn kinderen te vinden bij deze speeltuin. Ik organiseer hier zelfs inloopochtenden voor ouders met kleine kinderen, zodat die lekker kunnen spelen terwijl wij nieuwe mensen leren kennen. Een schone omgeving vind ik dan ook heel belangr…

Lees meer
Verhalen, Arnhem

Wanneer worden onze bakken geleegd?

De bakken worden 1x per 2 weken geleegd, elke donderdag in de oneven weken. Klik door voor de kalender. Zet de bakken 's ochtends aan de straat en haal ze dezelfde dag weer bin…

Lees meer
Verhalen, Arnhem