Toolkit voor scholen

Hier vind je alle middelen van de kauwgomcampagne. Deze materialen kun je gebruiken voor je eigen kauwgomcampagne op jouw school. Op deze pagina vind je de poster, afvalbakjes, de voetstapjes, meer informatie over het promoteam en digitale middelen.

Wil je meer informatie over de toolkit? Neem dan contact op met Vincent Breedveld.

Neem contact op

Poster

Met deze poster trek je de aandacht van je scholieren. Je kan posters bestellen bij ons, maar je kan de poster ook downloaden en zelf afdrukken.

Bestel posters

Afvalbakje

Dit afvalbakje is speciaal voor de inzameling van kauwgom ontwikkeld. Hij is gemakkelijk te bevestigen aan bestaande afvalbakken maar kan ook aan een muur of paal bevestigd worden.

Bestel een afvalbakje

Promoteam

Wil je jouw kauwgomcampagne aftrappen met behulp van ons promoteam? Neem contact op om meer informatie te krijgen over ons promoteam.

Neem contact op

Voetstapjes

Door deze voetstapjes op jouw schoolplein te plaatsen, leid je scholieren de weg naar de afvalbak om daar hun kauwgompje in te gooien. 

Bestel de voetstap-stickers

Digitale middelen

In deze download vind je diverse afmetingen en bestandstypes van de hoofduiting van de Kauwgomcampagne. Deze middelen kan je inzetten op social media, in een nieuwsbrief, op een website, maar kan je bijvoorbeeld ook laten weergeven op digitale schermen.

Download hier

Meer bestellen

Wil je meerdere producten uit de toolkit bestellen óf alles in een keer bestellen? Neem dan contact op met Vincent Breedveld.

Neem contact op