ACTIEVOORWAARDEN WINACTIES SCHOONSTE STRANDEN VERKIEZING 2017

Voorwaarden en actieduur

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de winacties verbonden aan de Schoonste Stranden Verkiezing 2017, georganiseerd door Stichting Nederland Schoon, initiatiefnemer en beheerder van het platform Supporter van Schoon. De verkiezing start op maandag 10 juli 2017 en loopt t/m zondag 20 augustus 2017. De looptijd van de winacties is gelijk aan de looptijd van de verkiezing.

De prijzen

NederlandSchoon vergeeft 1 (één) hoofdprijs onder alle deelnemers die middels het invullen van een vragenlijst en motivatie meedoen aan de Schoonste Stranden Verkiezing via de Schoonste Stranden Verkiezing-campagnesite. Deze hoofdprijs omvat een weekend aan zee voor 2 personen t.w.v. maximaal € 500,00. De winnende deelnemer (“winnaar”) van dit weekend wordt door NederlandSchoon geselecteerd uit alle stemmers met een complete beoordeling t.a.v. de mate van schoonheid van hun favoriete strand. Tevens worden er onder alle Supporter van Schoon-nieuwsbriefontvangers, zowel nieuwe als bestaande, tijdens de looptijd van de verkiezing dagelijks 2 (twee) ‘Wat een Schoonheid’-strandlakens verloot (één per persoon). De genoemde prijzen worden direct verstrekt aan de geselecteerde winnaars en kunnen niet aan derden worden overgedragen. De prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of voor een andere prijs. Deelnemers worden persoonlijk, via e-mail, geïnformeerd over hun gewonnen prijs. De winnaars worden op de website en via social media uiterlijk donderdag 7 september 17:00 bekendgemaakt.


Winnen

Voor deelname aan de winactie m.b.o. het weekend aan zee voor 2 personen, is het vereist 3 vragen te beantwoorden die betrekking hebben op de waardering van het favoriete, schoonste strand van de deelnemer, evenals het schrijven van een korte, relevante toelichting. Alleen in het geval van een complete invoer van antwoorden en het indienen van een motivatie, maakt de deelnemer kans op een lang weekend weg op het Schoonste Strand van Nederland. De winnaar wordt bepaald op basis van inhoud, overtuigingskracht en originaliteit van de gegeven beoordeling en toelichting. Deelname aan de tweede winactie bestaat uit een (nieuwe) aanmelding voor de Supporter van Schoon-nieuwsbrief. Onder alle nieuwsbriefontvangers, nieuw en bestaand, worden op basis van loting dagelijks 2 strandlakens vergeven.


Meedoen

- Iedereen kan aan deze winacties meedoen. Deelnemers jonger dan 18 jaar hebben toestemming van hun ouders nodig.

- Om kans te maken op een van de prijzen, is het vereist een echte naam en een geldig e-mailadres met ons te delen.

- Iedere deelnemer kan maximaal één keer op een strand stemmen.

- Binnen de duur van de acties kan een deelnemer maximaal 1x aan een van de winacties meedoen.

- Geldige deelname aan de winacties verloopt uitsluitend via de digitale Schoonste Stranden Verkiezing-campagnesite verbonden aan Supporter van Schoon.

- Per deelnemer kan slechts één prijs worden gewonnen.

- Alleen individuele deelname is toegestaan. Partijen groter dan één individu zijn uitgesloten van deelname.

- Door aan een van de genoemde acties mee te doen, geeft de deelnemer aan bekend te zijn met deze voorwaarden en in te stemmen met de voorwaarden zoals van toepassing op de acties.

- Door aan een van de genoemde acties mee te doen, geeft de deelnemer toestemming voor de ontvangst van een bevestiging van deelname per e-mail, alsmede toestemming voor de ontvangst van een bericht over de uiteindelijke winnaar van de Schoonste Stranden Verkiezing per e-mail.

- Voor deze acties gelden de opgegeven naam en het e-mailadres als het deelnamenummer.

- NederlandSchoon is gerechtigd een schriftelijke verificatie van woonplaats en leeftijd van de eventuele winnaar te eisen, voordat een prijs wordt toegekend.

- NederlandSchoon is gerechtigd inzendingen die niet voldoen aan deze voorwaarden uit te sluiten van deelname.

- NederlandSchoon is te allen tijde gerechtigd om onrechtmatige inzendingen te verwijderen.

 

Privacy

NederlandSchoon bewaart van iedere deelnemer een voornaam en een e-mailadres. Dit zijn gegevens die de deelnemer zelf verstrekt. Alle verdere gegevens die door de deelnemer verstrekt worden, zijn beveiligd en worden niet met derden gedeeld. Wanneer de deelnemer wint, geeft de deelnemer stilzwijgend toestemming voor verschijning op beeld en vernoeming in tekst verkregen door of in opdracht van NederlandSchoon en/of andere pers bij ontvangst van de prijs, ten behoeve van promotionele en/of persuitingen ten behoeve van de wedstrijd.

Diversen

NederlandSchoon behoudt zich het recht voor om bij de schijn van of bij bewijs van fraude, de betreffende deelnemers uit te sluiten. NederlandSchoon behoudt zich het recht voor de voorwaarden, prijzen, definities en/of andere informatie aan te passen of de acties te annuleren tijdens de looptijd van de acties, op ieder mogelijk moment en zonder enige vorm van aankondiging. NederlandSchoon is niet verantwoordelijk voor problemen met netwerken, computer hardware en/of -software en uitval van enigerlei aard, waardoor het aanmeldingsformulier of de inzending of andere gegevens van de deelnemer beperkt of vertraagd worden of verloren raken.